Studiedagen

1. Aanvraag schuldbemiddeling

Toelichting bij de module aanvraag schuldbemiddeling. Deze infoavond wordt voorzien  op elke vijfde donderdag van de maand, behalve op feestdagen en in juli en augustus en zulks via Microsoft Teams om 20 uur. Schrijf je in voor de infoavond “aanvraag schuldbemiddeling” via onderstaande link.

2. Asinotherapie en schuldbemiddeling

Asino- of ezeltherapie is een alternatieve “therapie” waarbij het contact met de ezel centraal staat met als doelstelling het reduceren van stress en het aanleren van gedrag. Zijn ezels koppig of geduldig? Kan een affectieve relatie met de ezel en respectvol omgaan met diens vrijwilligheid de motor zijn om tot beweging en gedragsverandering te komen? Kunnen deze technieken ook gebruikt worden bij schuldenaars? We maken samen met een ezel een wandeling van ongeveer 6 kilometer door Bosland en bespreken onderweg technieken voor een resultaatgerichte ‘verbinding’, vertrekkend vanuit wederzijds respect, vertrouwen en begrip. Afsluitend is er een ambachtelijk schep-ijsje en na-zomeren bij ’t Ezelsbrugske te Pelt.

Deze interactieve workshop wordt op aanvraag georganiseerd voor wie zich professioneel bezighoudt met schuldbemiddeling bij OCMW’s, CAW’s, … .

Begeleiding door Andrea Van Hoof, asino-therapeut.

Voor deze opleiding graag bellen naar +32 477 77 14 34.

Schrijf je nu in!

Infoavond online aanvragen schuldbemiddeling

Elke vijfde donderdag van de maand van 20:00 - 22:00

Via Microsoft Teams

Schrijf je in voor een studiedag

gegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.